Luieremmer | Starterpack | Incl. Navulcassette + Carbon Filter

-20%
Uitverkocht

Oorspronkelijke prijs was: €29.95.Huidige prijs is: €23.95.

betaalopties product

De StarPlus is al een ware hit in Oostenrijk en Zwitserland en is sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland! De nieuwste luieremmer van StarPlus is de enige luieremmer in Nederland die vrijwel geurloos is. Met een dubbele ingebouwde klep, een carbon filter en luierzakken die geen geuren doorlaten ben je voorgoed af van nare geurtjes.

Beschrijving

De nieuwste luieremmer van StarPlus is de enige luieremmer in Nederland die vrijwel geurloos is. Met een dubbele ingebouwde klep, een carbon filter en luierzakken die geen geuren doorlaten ben je voorgoed af van nare geurtjes.

De StarPlus luieremmer is bedacht en gefabriceerd in Zwitserland en heeft hierdoor naast een fraai design, bovendien een robuuste werking.

De antibacteriële laag doodt 99% van de ziektekiemen bij contact en biedt ongeëvenaarde geurbescherming. Het actieve koolstoffilter zorgt ervoor dat er niets uit de emmer kan ontsnappen en garandeert 100% dichtheid.

Eenvoudig in gebruik

Gemakkelijk te gebruiken zonder gedoe of geknoei omdat de easy-push-klep de luier in de bak duwt. Als de luierafvalbak vol is, snijdt u de folie gewoon af met het ingebouwde mesje, legt u een knoop in de folie en is deze klaar om te legen. De emmer kan tot wel 30 luiers bevatten.

Veilig gefabriceerd

Door de slim uitgedachte vorm van deze emmer is het voor kruipende kids/baby’s vrijwel onmogelijk de emmer om te gooien of op omhoog te trekken.

Milieuvriendelijk en recyclebaar

Dankzij de 5 meter meerlagige folie in elke cassette zorgen we voor minder gebruik van plastic en de hoogste effectiviteit van het product.

Producteigenschappen luieremmer:

  • de enige emmer die alle luiers afsluit en dus geen geuren doorlaat
  • Meegeleverde carbon filter
  • Niet te scheuren/breken luierafvalzak die geen geuren doorlaat
  • Er passen tot 30 luiers in de emmer, 100x effectiever dan luierzakken
  • Inbegrepen: 1 navulcassette (twv €10,-) en 1 carbon filter